Деякі політичні сили намагаються дестабілізувати ситуацію в країні.

Про це сказав керівник Офісу президент Андрій Богдан в інтерв’ю BBC

“Існують два протилежні за ідеологією, але спільні за цілями, крила українського політикуму, які намагаються дестабілізувати ситуацію в країні і дуже мріють про погіршення становища діючої влади.

Відповідно, методи їхньої роботи не змінилися за останній рік, вони роблять те, що вони звикли робити. Тому відповідно, президенту потрібна охорона. Ми всі сильно ризикуємо, демонструючи відкритість.

Я не хочу вживати слово переворот, але дестабілізація ситуації – так”, – заявив він.

Найцікавіші цитати.

Про Зеленського

“Ви недооцінюєте президента. Всі рішення приймає президент. У нас є домовленість, і вона дотримується вже більше ніж рік: ми всі визнаємо право Володимира Зеленського приймати рішення. При цьому він визнає наше право висловити свою думку”

Про зустріч з Коломойським у кабінеті президента

“В нас була проблема, пов’язана з енергетичною незалежністю України. Один з пунктів – мітинги під “Укренерго” працівників феросплавних заводів Коломойського.

Щоб зрозуміти глибину цього процесу, глибину собівартості і глибину ціни на електроенергію для промвиробників – скликали таку нараду. Я розумію, що скликати директора якогось підприємства немає сенсу. Треба кликати ту людину, яка приймає рішення.

Була спільна думка: а чому ми маємо ховатися? Чому ми маємо увечері їхати на якісь заміські дачі, сидіти в якихось темних кімнатах темного ресторану. Ми чесні перед суспільством, ми нічого не порушуємо”

Про Зеленського і Путіна

Популярні новини зараз

У Києві затримали на хабарі проректора НУБІП, який допомогав уникнути мобілізації через аспірантуру

Художник-скульптор з Франції створив у Києві 5 скульптур червоного кольору. Де їх шукати?

У Києві відкрито нову міні-скульптуру — символізує зв'язок із повідомленням від рідних-військових

У День Києва влаштують регату, благодійний пробіг і низку фестивалів

Показати ще

“Те, що я знаю – було три телефонних розмови, суть та інтонація цих розмов дають мені надію на завершення військового конфлікту”

Про соцдослідження

“Все, що ми робимо, робимо на підставі соціологічних досліджень. Ми нічого не робимо, поки не впевнимося, що суспільство цього вимагає.

Я розумію, що в майбутньому нас, напевно, чекають непопулярні кроки, але поки що ми так будуємо і свою виборчу кампанію, і політику”

Про розпуск ЦВК

“Вони виключили кандидата в народні депутати Куницького по Харківському округу, де йшов Грановський. Це чисто політичне рішення.

І я точно знаю, хто і як лобіював це рішення.

При такій історії не має права ЦВК далі створювати політику в Україні, контролювати вибори.

Фракція БПП, яка контролює в цьому складі ЦВК 70% місць”