У голови Ощадбанку Андрія Пишного виявили коронавірус. Усі питання по роботі він буде вирішувати дистанційно, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на його Фейсбук-сторінку.

“4753 – новий антирекорд. На жаль, я став частиною цієї сумної статистики, увечері отримав результи тесту на COVID 19 – виявлено. Банк працюватиме в звичному режимі, на операційну діяльність моє лікування жодним чином не вплине!” – заявив Пишний.

Він додав: “Вирішуватиму питанння дистанційно. На цей випадок в банку є відповідний протокол. Окрім цього протоколу, я дотримуватимусь настанов щодо лікування. Був приємно вражений тим, як спрацювали лікарі”.


На своїй сторінці у Фейсбуку Андрій Пишний також повідомив, що “2-го листопада 2020 я залишаю посаду голови Правління Ощадного банку і передаю повноваження визначеному наглядовою радою наступнику – Сергію Наумову”.

“Протягом наступних 27 днів я та увесь ключовий персонал будемо, окрім, звісно, звичної операційної діяльності, зосереджені на реалізації Плану наступництва, що передбачає покрокове введення до управління та передачу повноважень новому керівникові” – додав Пишний ще до того, як взнав результати тесту.

Нагадаємо, Україна опинилася на краю ковід-катастрофи

Читайте також:

Україна вкотре побила антирекорд з добової кількості захворілих на COVID-19

Імунітету нема: люди, які хворіли на COVID-19, скоро знову можуть захворіти – вірусолог