Один із найжалюгідніших представників кремлівського режиму Дмитро Медведєв вирішив нагадати про своє існування і знову влаштував істерику у соцмережах, погрожуючи Україні ядерною зброєю.

Як пише НВ, у вівторок, 1 листопада, він опублікував пост, в якому повторив наративи російського диктатора Володимира Путіна у більш прямолінійній формі, яку той поки що не готовий собі дозволити, обмежуючись «натяками».

За словами Медведєва, перемога України у війні призведе до розвалу РФ, і щоб не допустити такого розвитку подій, вона може піти на крайні заходи.

«Якщо перемагає не Росія, то, мабуть, Україна. Мета України у війні названа — повернення всіх територій, що раніше належали їй. Тобто відторгнення їх від Росії. Це загроза існуванню нашої держави та розпад нинішньої Росії. І значить, прямий привід для застосування п. 19 Основ державної політики РФ у сфері ядерного стримування», — пригрозив він у себе у Telegram-каналі.

При цьому, анітрохи не соромлячись зашкалюючого рівня абсурду своїх заяв, Медведєв додав, що ядерний удар по Україні — це нібито саме те, що вона планує разом зі своїми західними партнерами.

«Що це як не пряма провокація світової війни із застосуванням ядерної зброї? Давайте називати речі своїми іменами. Західні країни штовхають світ до глобальної війни», — підсумував «кремлівський блазень».

Нові погрози Медведєва були оприлюднені на тлі провалів РФ в Україні, а також евакуації її колаборантів та частини військового угруповання у Херсонській області на лівий берег Дніпра, що спричиняє дуже гостру реакцію у російському суспільстві.