У тексті петиції громадськість просить Володимира Гройсмана не допустити реінкарнацію корупціонерів і призначення Юрія Гусєва.

У коментарі “Голос” автор петиції, ветеран АТО, нагороджений орденом “Захиснику України”, повідомив про свої хвилювання на предмет такого резонансного призначення:

“Якщо прочитати родовід Юрія Гусєва – то там печатки і штампи ніде ставити, всі місця заповнені – ніколи ніде не працював, і займався тільки тим, що завжди знаходився там, де пиляють бюджетні гроші. Навіщо така людина потрібна на чолі управління області? Він не реформатор. У нього, правда, утворень багато, але у нас таке відчуття, що він навчався там, де навчають, як красти бюджетні гроші. Нічому доброму він так і не навчився. Він вже напрацювався, будучи заступником міністра в міноборони. Згадайте які там скандали були… А зараз він йде він в губернатори … Видно, комусь дав грошей, в нардепи не пройшов, довелося зняти … а хтось, видно, відпрацьовує і намагається його хоч кудись засунути. Хотілося б щоб президент нас почув. Адже він же говорив, що ми всі президенти, не тільки він один – хотілося б щоб він народ почув”.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що саме через скандали із закупівлею харчування для армії, під час його перебування заступником Міністра оборони України, кандидатуру Юрія Гусєва зняли зі списку партії “Слуга Народу”.