Народний депутат Сергій Рибалка написав депутатське звернення голові СБУ Василю Грицаку, главі МВС Арсену Авакову, голові ЦВК Тетяні Сліпачук і голові Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Віталію Комарницькому з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася у 107-му виборчому окрузі Луганської області.

За словами народного депутата і кандидата в народні депутати, ним були отримані відомості, що напередодні дня голосування були здійснені заміни багатьох членів окружної виборчої комісії у 107-му окрузі.

“За наявною у мене інформацією всі ці нові члени окружної комісії можуть контролюватися одним із кандидатів у депутати з цього округу”, – каже Рибалка.

Сергій Рибалка повідомив, що цими новими членами окружної комісії “здійснюються наполегливі спроби замінити системного адміністратора, який відповідає за передачу інформації та результатів виборів до сервера ЦВК”, – йдеться у зверненні Сергія Рибалки.

Уже після народний депутат також заявив в інтерв’ю нашому виданню, що системного адміністратора таки вдалося замінити.

Сергій Рибалка попросив керівників правоохоронних органів і Центральну виборчу комісію негайно втрутитися в ситуацію, яка в даний час сталася в окружній комісії у 107-му окрузі для запобігання фальсифікації результатів волевиявлення виборців.