Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко за підсумками зустрічі із засновником GEM Майклом Каппоні.

"Вдячний усій команді GEM за надзвичайну підтримку у відновленні Київщини. У травні цього року під час зустрічі з Майклом Каппоні домовилися про заміну вікон на суму в 1 млн доларів. Можу сказати, що станом на сьогодні GEM не просто виконав, а й перевиконав свою обіцянку"

За його даними, на сьогодні в області встановлені майже 7 тисяч нових віконних конструкцій на загальну суму $1,36 млн. Заміна вікон здійснена на 430 об’єктах Ірпеня, Гостомеля та Софійської Борщагівки, у населених пунктах Вишгородського району тощо. Ідеться про приватні та багатоквартирні будинки, школи, дитячі садки, амбулаторії – будівлі, які найбільше постраждали внаслідок військової агресії РФ. Найбільше вікон замінили в Ірпені – майже 2300 конструкцій.

Разом із засновником GEM Кравченко відвідав один із таких об'єктів – ірпінський житловий комплекс "Синергія". За інформацією голови ОВА, завдяки фонду в ЖК встановлені майже 30% вікон у 9 багатоквартирних будинках. Завдяки допомозі міжнародних партнерів вдається значно економити бюджетні кошти та вивільнити фінансові ресурси для якнайшвидшої реалізації інших проєктів з відновлення інфраструктури регіону.

"Обсяг руйнувань, на жаль, значний, і кошти на відбудови потрібні чималі. Вдячний команді GEM та особисто пану Каппоні за величезну підтримку у відбудові нашої області. Дякую за те, що ваші добрі справи не зупиняються"

Читайте також: В рамках проєкту "єВідновлення" на Київщині погоджено виплату на понад ₴314 млн