Про це повідомляє ДСНС Київщини.

"Рятувальниками встановлено, що горить крівля виробничо-складського приміщення орієнтовано на площі 1000 м² біля гаражного кооперативу у м. Українка, вул. Приозерна. Ліквідовано пожежу за 2,5 години після отримання дзвінка."

Вказується, що на місце події виїхали рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Українка, 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів, 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козин, 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів по охороні ККПК, 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів та 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Чабани.

"По прибуттю рятувальників встановлено, що горить крівля виробничо-складського приміщення орієнтовано на площі 1000 кв.м. Пожежу локалізовано о 01:30 та повінстю ліквідовано 02:24. Врятовано деревообробні верстати, приміщення гаражного кооперативу, виробничо-складську будівлю, сировину та дерев`яні матеріали."

До гасіння пожежі було залучено 10 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Раніше повідомлялось, що у Київській області відбулась пожежа на підприємстві, що могла спричинити екологічну катастрофу.