Під час тривоги у мобільних вогневих груп сил ППО є лічені хвилини, щоб зібратися для виконання бойового завдання. Про це повідомляє КОВА з посиланням на публікацію голови Київської ОВА Руслана Кравченка.

Коли українські військові збивають ворожу ціль у небі, ми ними пишаємося. І неймовірно вдячні за збережені життя та домівки. А вони щиро радіють, коли отримують від нас необхідне оснащення. Те, без чого вкрай важко бути швидкими, мобільними та знищувати російські дрони чи ракети.

Нашим мобільним вогневим групам передали: біноклі, рації, тепловізори, лазерну підсвітку, швидкозйомні кріплення для прицілів, екшн-камери, Starlink, смартфони та електронні планшети, намети і генератори, а також інше потрібне оснащення та обладнання.

Половина цих автівок – допомога АВТ Баварія, офіційного імпортера BMW Group в Україні. Найближчим часом BMW Group планує передати ще 20 автівок. Вдячний кожному, хто не залишається осторонь і не втомлюється підтримувати українських захисників. І надалі продовжимо посилювати позиції військових. Спільно йдемо до мети. Разом здобудемо Перемогу!

Раніше повідомлялось, що Інфраструктуру Київщини захищатимуть мобільні вогневі групи на нових пікапах із зенітними кулеметами