Суд виніс вирок водію, який у жовтні 2022 року збив на смерть 14-річну дівчинку в селі Сулимівка Київської області. У момент ДТП чоловік перебував за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури.

Дорожньо-транспортна пригода сталась ввечері 31 жовтня 2022 року в селі Сулимівка Бориспільського району. Прокурори у суді довели, що перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, засуджений скоїв наїзд на 14-річну дівчину, яка рухалася у попутному напрямку вздовж узбіччя. Дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП"

У прокуратурі додали, що після скоєння аварії у листопаді 2022-го, водій покинув місце події. Машину він відігнав та залишив у Черкаській області, а сам повернувся додому. Його затримали наступного дня після смертельної автопригоди.

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури суд визнав чоловіка винним. Йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 9 років.

Раніше повідомлялось: На Київщині сталось ДТП, де мотоцикліст на пішохідному переході збив 9-річного хлопчика