Київщина реалізує проєкт з підтримки ветеранів. В регіоні завершують будувати житловий комплекс для військових, які під час бойових дій отримали суттєві фізичні ушкодження.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації із посиланням на очільника КОВА Руслана Кравченка.

Зазначається, що наразі ветерани та їхні родини отримали 17 сертифікатів на будинки в комплексі. Це військові з 3 штурмової бригади, 114 бригади ТрО, 72 бригади ім. Чорних Запорожців, 1 окремої танкової бригади.

Мав честь від себе особисто та всіх мешканців Київщини подякувати нашим неймовірним військовим та родинам загиблих бійців за боротьбу проти російських окупантів. Раніше два сертифікати отримали бійці ГУР

За словами глави КОВА, всього в комплексі 56 будинків. Наприкінці серпня військові отримають ключі від осель. Житло передадуть їм у власність. Наразі триває оформлення всіх документів. Це перший і наразі єдиний такий комплекс в Україні.

В інклюзивному житловому комплексі все продумано до найменших дрібниць. Є все для комфортного життя, вільного пересування та дозвілля. Будівельні роботи на фінішній прямій. В будинках буде зроблений ремонт, встановлять кухонні меблі, облаштують ванну та санвузол.

Раніше Хрещатик писав: У Київській області закінчують будівництво інклюзивного містечка для військових