Як повідомив начальник КОВА, в регіоні активно працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено.

Внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з садових товариств сталося загоряння приватного будинку. Пожежа ліквідована. Будівля зазнала значних руйнувань. Також згорів автомобіль, що знаходився поруч. Пошкоджено ще один будинок, господарчі приміщення та паркан.

Він додав, що оперативні групи продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків ворожої атаки.

Раніше у ДСНС повідомили, що на Київщині внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника загорівся приватний житловий будинок.

Будівля частково зруйнована. Рятувальники оперативно загасили пожежу. Загиблих і травмованих немає🙏

Станом на 07.00 Повітряні Сили повідомляли, що збито 51 ворожий БпЛА в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Внаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, інформація уточнюється. Ще понад 20 БпЛА знаходились на той момент в повітряному просторі України. Загалом росія запустила цієї ночі (із 19.00 15.10 по 07.00 16.10) рекордну кількість повітряних дронів - 136-ть ударних БпЛА.