Від дій окупантів, які у ніч з 28 на 29 серпня обстріляли Енергодар, постраждало понад 10 містян. Кількох людей довелося госпіталізувати.

Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов, пишуть Новини.LIVE.

Усього на цю хвилину, за словами міського голови, відомо про десятьох мешканців Енергодара, які отримали поранення різного ступеню тяжкості. Безпосередніми причинами травм є осколки російських снарядів, які розліталися містом після обстрілу двох мікрорайонів.

Двоє містян у важкому стані були госпіталізовані до міської лікарні.

Крім того, внаслідок обстрілу та пожежі, яку спровокували російські снаряди, було знищено та пошкоджено два десятки автівок.

“Очевидно, так рашисти “відпрацювали” свій сценарій напередодні приїзду місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС”, — припустив міський голова Енергодара.

Нагадаємо, що сьогодні уночі російські війська потужно обстріляли два мікрорайони Енергодара.

Одна із ракет влучила в квартиру на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. Також удари окупаційних військ спровокували пожежу, зокрема, загорілися автівки на парковці.

Місто Енергодар та Запорізька атомна електростанція, розташована поруч із містом, окуповані російськими військами з початку березня.

Росіяни час від часу обстрілюють територію, що прилягає до АЕС, а в самому Енергодарі викрадають місцевих мешканців, зокрема, працівників атомної електростанції.