Російські війська зібрали всі резерви в живій силі і техніці, щоб захопити Сєвєродонецьк. “Підмога” прибула навіть з новоокупованих територій.

Про це заявив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону, пише “Главред”.

Обстріл українських позицій відбувається цілодобово.

“Всі резерви, які були у росіян, вони зібрали. Навіть з новоокупованих територій зібрали війська, техніку і відправили на штурм Сєвєродонецька і напрямку Золотого-Тошківка”, — сказав Сергій Гайдай.

Окупантам вдалося просунутися вперед на кілька населених пунктів з боку Тошківки.

Стало відомо про те, що під окупацією опинилися Лоскутівка і Рай-АО.

“Відучора Лоскутівка і Рай-Олександрівка окуповані ворогом. Втім, ми продовжуємо стримувати росіян у Сєвєродонецьку та Сиротиному, відбиваємо атаки від Золотого та Вовчеярівки. Окупанти знищують промисловість у Сєвєродонецьку. Цього разу вогнем у хімічного нестандартизованого обладнання, пошкоджено будівлю II прохідної “азоту”, російська армія” вивільняє” Сєвєродонецьк від життя і робочих місць”, – додав Гайдай.

Російські військові не припиняють обстрілювати Павлоград і Краматорськ. В результаті обстрілу були поранені троє людей, їх госпіталізували. Також було виявлено тіло загиблого чоловіка через поранення, отримані під час обстрілу.

“Лічені нові руйнування в Новоіванівці-8 будинків, Гірському – 8 будинків, золотому – 9 будинків. Крім того, за вчора російська армія завдала авіаційних ударів по Верхньокам’янці, Сєвєродонецьку та Сиротиному, авіаційно-ракетні удари – по Горському”, – сказав Сергій Гайдай.