В російських окупантів на дуже багатьох напрямках немає ресурсів для того, щоб продовжувати наступ. Ворог стоїть практично на місці та має проблеми з матеріальним постачанням палива, боєприпасів.

Про це повідомив на брифінгу радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович, на якого посилається Незалежне телевізійне агентство.

«Зараз фронт практично завмер. Генеральний штаб та Міноборони повідомляють, що противник на дуже багатьох напрямках немає ресурсів для того, щоб продовжувати наступ, він стоїть практично на місці та має проблеми з матеріальним постачанням палива, боєприпасів та інших видів забезпечення. Голі, босі окупанти», – повідомив Арестович.

За його словами, єдине де ворог продовжує зосереджувати свої зусилля – це напрямок на Ізюм, напрямок на Мар’янку, Маріуполь.

«І щось там возиться на правому березі Дніпра в районі Херсону. Але ми маємо сказати, що там противник фактично став в оборону», – зазначив Арестович.

Він зазначив, що за попередніми даними, сьогодні був знищений передовий командний пункт 49-ї армії російської.

За його словами, великий десантний корабель, який перевозив орієнтовно 400 морпіхів, 20 танків і 45 БТРів раптово вибухнув у порті Бердянськ

«Я раджу всім «любітєлям» знімати і викладати фото/відео ЗСУ чи їх пересування – подумати ще раз чи варто це робити. Терміни за такі дії такі…ВРУ посилила відповідальність зйомки ЗСУ та інших військових формувань», – йдеться у повідомленні.