Внаслідок обстрілу 26 серпня російськими окупантами міста Кам’янка в Запорізькій області загинула жінка з двома дітьми.

Про це пише “Главред”.

Анастасія Боровик працювала завідуючою культурно-масовим сектором КЗ Центр культури та дозвілля Кам’янської селищної ради, повідомили на Facebook-сторінці Запорізького обласного методичного центру культури і мистецтв.

“Прийшло велике горе в нашу сім’ю працівників культури Запорізького краю! Сьогодні під час обстрілу загинула наша колега – завідувачка культурно-масового сектору КЗ Центр культури та дозвілля Кам’янської селищної ради Пологівського району Анастасія Боровик. Загинула! З двома маленькими синочками. Страшне горе, страшний біль”, – йдеться у повідомленні.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Новодарівка, Преображенка, Оріхів, Степногірськ. Надійшло 32 повідомлення про пошкодження об’єктів цивільної інфраструктури.

Зазначимо, в ніч на 27 серпня окупанти обстріляли Нікопольський і Криворізький райони Дніпропетровської області. Пошкоджено приватні будинки, об’єкти інфраструктури, лінії електропередач. Як повідомив глава ОВА Валентин Резніченко, обійшлося без жертв і постраждалих. Удари наносилися з РСЗВ і важкої артилерії.

Також російські військові в ніч на 27 серпня завдали ракетного удару по Харкову. Як повідомив мер Ігор Терехов, під ударом опинилася центральна частина міста в Основ’янському та Київському районах, пошкоджено школу та історичну будівлю – будинок купця Адама Піотровського, побудований в 1911 році в стилі українського бароко. Поки що не було інформації про жертв або постраждалих.