Лідер антикорупційної громадянської організації “Свідомі”, місцевий депутат Олег Петровець балотується в народні депутати по 145-му виборчому округу від ПП “Слуга народу”. Він підтримує президента Володимира Зеленського та його команду. Однак стара влада вчепилася в Полтавщину зубами.

Ці люди хитрі. Придумали схему, як залишитися на “потоках” висунули свого помічника Андрія Бобляха як “нову” людину, подають його під зеленими прапорами як “політика з народу”. Однак, де у простої людини взялося стільки грошей, щоб заліпити своїм обличчям усю Полтаву? Ці гроші йому дають місцеві князьки, які “доять” Полтаву десятиліттями.

І їхній план здійснився би. Якби Олег Петровець не зареєструвався по 145-му округу. Він пішов до людей. Проводить по 1012 зустрічей щодня, спілкується з людьми. Розгорнув таку активність в окрузі, що місцеві можновладці з переляку включили весь арсенал протидії. Бо побачили, що молодий політик, непідконтрольний їм, може перемогти і стати народним депутатом. А цього вони не хочуть допустити. Тому ввімкнули потужний адмінресурс.

За допомогою підкупу почали скасовувати в судах його реєстрацію. Намагалися знищити всі згадки про те, що він є членом партії “Слуга народу”. Хоча Петровець вступив у цю політичну силу навесні 2019-го й Центральна виборча комісія зареєструвала його як кандидата-партійця “Слуги народу”.

Коли ж зняти його з виборів не вдалося, місцеві князьки розпочали шалений тиск на кандидата Петровця.

Усіма правдами і неправдами:

за ніч зняли його рекламні щити;

заблокували виходи статей у газетах;

його постійно переслідують зграї тітушок;

намагаються зірвати зустрічі у селах і дворах.

Але він продовжує зустрічі.

 Я готовий боротися і знаю, як це робити. Якби хабарники мене не боялися, зі мною так завзято не воювали би, каже Олег Петровець.

Він нова людина, яка не залежить від місцевих олігархів. І це їх лякає. Він зможе протидіяти їхнім схемам у разі перемоги. Їм такий борець із ­корупцією не треба.

Популярні новини зараз

За дослідження проблемної частини тунелю Київського метро переплатили в кілька десятків разів

На Київщині в одній з пожежних частин намалювали мурал та встановили Національний рекорд

У Києві на Солом’янці планують відремонтувати стадіон школи №3 на вул. Ушинського, 15 — на це виділять ₴34,5 млн

На Київщині зареєстровано новий випадок захворювання свиней на африканську чуму

Показати ще

А нам? Досить найдорожчих фонтанів і ялинок, доки люди гублять колеса на дорогах, у дитячій лікарні гуляють таргани, а перевізники шантажують пасажирів і піднімають ціну на проїзд.

Не дай себе обдурити! Приходь на зустріч у дворі, в селі сам побачиш, почуєш і вирішиш. Читай офіційні сторінки Олега Петровця у “Фейсбуку” й “Інстаграмі”.

Думай сам! Вирішувати тобі, кого обирати їхніх “підставних качок” або єдину альтернативу, хто мовить правду людям і має силу її відстоювати.

Президенту Володимирові Зеленському потрібна підтримка, сильні нові політики, а не продажні кнопкодави.

Голосуй правильно! Голосуй за Олега Петровця!