Втрати російських окупантів склали 500 осіб загиблими і пораненими в результаті удару ЗСУ в суботу, 31 грудня, в Херсонської області.

“Противник продовжує нести втрати. Підтверджено вогневе ураження підрозділами сил оборони України 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими”, – йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу, на яке посилається “Главред”.

Зазначається, що 1 січня Сили оборони України здійснили вогняне ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області.

Українська авіація за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника, а також 5 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Також за минулу добу українські захисники збили ворожий вертоліт Ка-52 і 3 розвідувальних БПЛА типу “Орлан-10”.

Крім того, ракетні війська і артилерія Сил оборони за минулу добу справили вогневе ураження району зосередження живої сили і військової техніки противника, а також радіолокаційної станції ворога.