Міністерку охорони здоров’я Зоряну Скалецьку перед командою Офісу президента представляв помічник Володимира Зеленського Андрій Єрмак.

Про це голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я Михайло Радуцький розповів в інтерв’ю “Українській правді”.

“Андрій Єрмак (представляв Зоряну Скалецьку Gazeta.ua). Сьогоднішній президент і Офіс президента я розумію, що важко це почути але нема в команді прямого лобіювання. Якщо ти знаєш людину і щось про неї кажеш це слухається. Але все одно рішення приймається не тому, що ти представив цю людину”.

Сам Радуцький представляв іншого кандидата депутата за 212 округом Максима Перебийноса. Він 20 років працював у клініці “Борис”, президентом якої був Радуцький.

“Він би був дуже слабким міністром, чесно кажучи. Я це знаю. Він дуже гарний депутат і лікар, але він дуже м’який”.

На посаду міністерки Скалецьку пропонувала фракція “Слуги народу”, вказав голова комітету.

29 серпня під час першого засідання Верховної Ради 9-го скликання нардеп від партії “Слуга народу” Михайло Радуцький вів переписку про кандидатів на пост міністра охорони здоров’я.

Радуцький називає Зоряну Черненко (Скалецьку) “своєю людиною” і різко висловлюється щодо можливого призначення Уляни Супрун.

“Мой человек! Зоряна Черненко” – написав Радуцький.

“А то все п*здят, что Супрун”, – відповів співрозмовник.

“Х*й им в ж*пу!” – відреагував Радуцький.