16 грудня російський ворог зранку здійснив масовану ракетну атаку по території України. Внаслідок ракетного обстрілу повністю знеструмлена Біла Церква на Київщині.

Про це, як пише ФастівNews.City, повідомляє міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий

В результаті масованого ракетного обстрілу України 16 грудня ряд міст, в тому числі і Біла Церква, повністю знеструмлені. «Наразі енергетики і всі комунальні служби працюють над відновленням функціонування мереж і забезпеченням життєдіяльності міста. Муніципальні і силові структури перебувають у підвищеній готовності і працюють в посиленому режимі. Пункти незламності по місту готові до прийому людей, втім наголошую, що під час повітряної тривоги працюватимуть лише ті з них, які водночас є і укриттями», – повідомив Геннадій Дикий.

Станом на 15.30 в Білій Церкві поступово відновлюють електропостачання. «Першочерговим після подачі електроенергії є відновлення водовідведення і опалення. За стабільної ситуації, до ранку зможемо відновити і водопостачання. Крім того я дав доручення керівникам житлово-експлуатаційних контор по можливості під’єднувати до насосних колонок у дворах генератори, для забезпечення мешканців питною водою. Працюємо. Тримаємось. Вистоїмо», – написав мер Білої Церкви.

Ранок 16 грудня у мешканців України розпочався з всеукраїнської повітряної тривоги. На Київщині сирени спрацювали орієнтовно о 08:11. Відтоді було випущено 60 ракет, на Київщину – 40, 37 з яких збили. Є пошкодження критичної інфраструктури.