У понеділок, 31 жовтня, в столиці України Києві пролунали потужні вибухи. Їх було чутно на правому березі Дніпра. Над містом піднявся дим.

Про це пише “Главред”.

Вранці по всій Україні крім Криму була оголошена масштабна повітряна тривога.

Пізніше в Мережі з’явилося відео прольоту однієї з російських ракет, запущених по Україні з півдня. Всього окупанти випустили 15 ракет.

Повідомлялося, що йде масований наліт з боку Каспійського моря, де в повітря піднялися російські бомбардувальники.

У Telegram-каналах пишуть, що російські окупанти ймовірно б’ють по електропідстанціях у Києві. У деяких районах міста почалися проблеми зі світлом.

У пресслужбі Київської обласної державної адміністрації повідомили, що ворог атакував ракетами Київ та Київську область. В регіоні було не менше 10 вибухів, частина яких – робота ППО.

Мешканців закликали не ігнорувати повітряну тривогу та перебувати в укриттях.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко підтвердив ракетний удар по Києву. За його словами, в результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. За його словами, всі служби працюють.

Ракетний удар по Києву: у столиці пролунали потужні вибухи, частина міста знеструмлена і немає води
Глава Офісу президента Андрій Єрмак вже відреагував на ракетну атаку 31 жовтня.

“Російські невдахи продовжують воювати з мирними об’єктами. Ми витримаємо, а їхня ганьба буде коштувати цілим поколінням росіян дуже дорого. Продовжуємо працювати в тилу і на фронті. Зброя, санкції, покарання ворога”, – написав Єрмак у Telegram.