У понеділок, 12 вересня, в результаті нового обстрілу Харкова російськими окупаційними військами в місті є загиблий і постраждалі, зупинений весь електротранспорт.

За інформацією голови Харківської ОДА Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще четверо – поранені, пише “Главред”, посилаючись на Інтерфакс-Україна .

Як пояснив прес-секретар КП Харківський метрополітен Олексій Бітнер, пасажирів, які на момент відключення були в поїздах, виводять на найближчі станції.

“Персонал метрополітену проінструктований як чинити в таких випадках. Всі пасажири, що знаходилися в електропоїздах, виводять на найближчі станції”, – сказав Бітнер.

За інформацією прес-служби Харківобленерго, обсяг знеструмлення міста на рівні вечора неділі, після нанесення ворожих ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури.

“Обсяг знеструмлення в Харкові на рівні вчорашнього. Інформації про прильоти немає. Причини знеструмлення з’ясовуються. Енергетики працюють”, – сказали в прес-службі Харківобленерго.

Міський голова Ігор Терехов назвав ситуацію повторенням вчорашнього вечора.

“Повторюється ситуація вчорашнього вечора. Через обстріли виведені з ладу об’єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові зникло світло і припинено водопостачання”, – написав Терехов у своєму Telegram-каналі.

“Енергетики, рятувальники та комунальники працюють над усуненням наслідків обстрілів”, – додав він.