Російські військові почали обстрілювати Маріуполь з Азовського моря.

Про це в ефірі Суспільного повідомив радник міністра ВС Вадим Денисенко.

“Зараз російські кораблі починають обстрілювати Маріуполь із моря. Ситуація достатньо склада, але вчора у нас була серйозна перемога в Маріуполі. Коли наші війська змогли знизити велику кількість російської техніки та був вбитий російський генерал-майор Мітяєв”, — розповів Вадим Денисенко.

Вадим Денисенко додав, що у генерал-майора Мітяєва не було з собою документів. Останній тиждень з’явилась тенденція, що у всіх російських військовослужбовців забираються документи, для того, щоб їхні родичі не змогли дізнатися, що їх діти, батьки в полоні, або вбиті.

“Навіть у генерал-майора забираються документи, можете собі уявити, яка параноя і паніка у вищого керівництва. Генштаб РФ вважав, що зможе зайти з колоною в Маріуполь і поставити російський прапор. Завдяки військовим ми змогли відкинути та продовжуємо боронити Маріуполь”, — зазначив Вадим Денисенко

За словами Вадима Денисенко наразі влада працює на всіх дипломатичних рівнях, щоб розблокувати захоплену у Маріуполі лікарню та дати людям зелений коридор.