У Бєлгородській області РФ скасували запроваджений вчора режим “контртерористичної операції”.

Про це повідомив губернатора Бєлгородської області В’ячеслав Гладков у телеграмі, передає Цензор.НЕТ.

“Ухвалено рішення про скасування правового режиму “контртерористичної операції” на території Бєлгородської області”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 травня бійці “Російського Добровольчого корпусу” провели новий рейд територією Бєлгородської області РФ. Вони знищили прикордонний пункт у Бєлгородській області РФ.

Telegram-канали зазначали, що в області лунають вибухи. На нараді у губернатора голова прикордонного Грайворона доповів про “тревожные вести” із військової частини.

У мережі також з’явилося відео, на якому танк заїжджає на територію КПП “Грайворон” у Бєлгородській області РФ.

Згодом Легіон “Свобода Росії” та “РДК” заявили про звільнення Козинки на Бєлгородщині. А російська влада почала евакуацію сховища ядерних боєприпасів, яке розташоване у регіоні.

23 травня стало відомо, що бійці Легіону “Свобода Росії” та “РДК” розпочали будівництво фортифікаційних споруд на території КПП “Грайворон” в Бєлгородській області РФ.

В цей же день Міноборони РФ заявило, що нібито розгромило РДК та легіон “Свобода Росії” на Бєлгородщині, вбивши при цьому понад 70 людей, однак сам РДК і легіон “Свобода Росії” заперечують цю інформацію.