У Лимані Донецької області поліція ексгумувала тіла п’ятьох дітей, яких вбили російські загарбники під час окупації міста.

Чотирьох дітей виявили в масовому похованні на кладовищі. Ще одного хлопчика мама поховала у власному дворі. Діти загинули від осколкових поранень внаслідок російських обстрілів, повідомила пресслужба Нацполиции, на яку посилається “Главред”.

“Поліцейські дістали зі стихійних могил дівчаток, 2021, 2019 і 2008 років народження, і хлопчиків, народжених 2011 і 2012 років. Дві маленькі дівчинки – сестрички. Після судово-медичної експертизи дітей перепоховають”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що два тижні тривають слідчі дії в Лимані на місці найбільшого масового поховання в деокупованій частині Донбасу.Правоохоронці також вилучають тіла з одиночних поховань у дворах і городах.

Станом на ранок 18 жовтня в Краматорському районі ексгумували 35 військовослужбовців ЗСУ та 131 цивільного жителя. Серед цивільних – 67 чоловіків, 56 жінок, 5 дітей, стать шести осіб не встановлена.