В окупованому Енергодарі на Запоріжжі вранці у п’ятницю, 3 лютого, підірвали автомобіль місцевого колаборанта. За попередніми даними, в авто перебувала людина, яка загинула.

Про це пише “Главред”.

Через сильний вибух у дев’ятиповерхівці, поруч з якою стояло авто, повилітали усі вікна. Також був знищений ще один автомобіль, який стояв неподалік. Про це повідомив у Telegram гауляйтер Запорізької області Володимир Рогов.

Подробиці вибуху розповів мер Мелітополя Іван Федоров. Він повідомив, що у підірваному автомобілі був місцевий колаборант.

“Сьогодні близько 7 ранку в тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області в повітря злетіло авто. За попередніми даними воно належало колишньому співробітнику правоохоронних органів, який з приходом “руского міра” пішов прислуговувати окупантам. Ймовірно спрацював вибуховий пристрій. Уточнюємо інформацію, хто з колаборантів більше не вийде співпрацювати з росіянами”, – написав Федоров в Telegram.

У мережі зазначають, що авто належало колишньому поліцейському Євгенію Кузьміну, який зрадив Україну і перейшов на бік окупантів.