Політична партія “Опозиційний блок” обіцяє з’ясувати правду про обставини загибелі кандидата в нардепи Василя Мосякіна. Напередодні його знайшли вбитим у місті Первомайську Миколаївської області.

“…ми створюємо власну внутрішню групу для з’ясування обставин загибелі. І зробимо все необхідне, щоб правда була встановлена, а справедливість запанувала”, – йдеться у повідомленні політсили.

Знайомий Мосякіна – голова міської громадської організації із захисту прав споживачів Олександр Сухов – не вірить у самогубство кандидата.

“Вася анітрохи не був схожий на людину, яка вирішила звести рахунки з життям. Він не був засмучений або засмучений. Я такі речі відразу б відчув, як колишній військовий політпрацівник”, – сказав Сухов в коментарі Укрінформу.

Він вкрай скептично відноситься і до вибору рушниці як зброї для самогубства.

“З рушниці, як правило, не стріляються, та ще й у груди. Це ж треба курок натискати ногою. Тому я не вірю в самогубство Мосякіна. З версією про суїцид поліціянти явно поспішили й “дали в штангу”, – переконаний Сухов.

16 липня близько 19:30 в місті Первомайськ в боксі підприємства по вулиці Гвардійська охоронці знайшли тіло 56-річного директора, кандидата у народні депутати України, з вогнепальним пораненням. Поліція припускає самогубство.