КМДА посилила карантинні обмеження в столиці через зростання кількості хворих на коронавірус. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу КМДА.

З 25 березня в Києві заборонено готувати і продавати каву на винос, бургери та шаурму, а також розливати алкоголь у одноразовий посуд.

“Київ посилює обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусу. Зокрема, щодо заборони роботи МАФів із реалізації шаурми, приготування та продажу кавових напоїв тощо, а також щодо заборони реалізації у торговельних закладах алкогольних напоїв на розлив та приготування і продаж кавових напоїв”, – йдеться у протоколі постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Окрім того киянам заборонили заходити без масок у транспорт, аптеки, продовольчі магазини та адміністративні приміщення.

Забезпечити дотримання обов’язкового «масочного режиму» мають Національна поліція та райадміністрації столиці.

Зазначимо, що в столичних аптеках немає медичних масок у продажу. Питання, як можна вводити обов’язковий “масочний режим” без наявності у продажу тих самих масок, наразі залишається без відповіді.

Нагадаємо, через коронавірус у Києві ввели нові правила відвідування продуктових магазинів.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Міська влада не може стримати коронавірусне зростання цін

Кількість хворих на коронавірус в Україні зросла до 97 осіб

В МОЗ пояснили розбіжності з даними КМДА про хворих на коронавірус в столиці