На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київщини Віктор Ярмоченко. Про це повідомили в пресслужбі Фастівської міської ради.

"Фастівська громада у скорботі. 12 травня на Донеччині загинув захисник, військовослужбовець із села Мала Офірна Віктор Ярмоченко"

Герой народився 24 липня 1970 року в селі Рудня-Фасова Володарсько-Волинського району Житомирської області. Навчався в сільській школі, а після її закінчення пішов працювати токарем на підприємство. А пізніше обрав собі до душі будівельні спеціальності, був гарним майстром-плиточником.

У грудні 2001 року Віктор приїхав на роботу до Фастівського району, а вже на початку 2002 оселився в селі Мала Офірна. Тут він одружився з місцевою мешканкою – Ларисою, а її сина Павла прийняв як рідного і став з того часу головою сім’ї і справжнім господарем у домі. Віктор був надійною підтримкою дружині і гідним прикладом сину.

"З початком повномасштабного вторгнення ворога в лютому 2022 разом з іншими добровольцями вийшов на місцевий блокпост на захист нашої громади. У березні 2024 року став до лав Збройних сил України. Загинув Віктор 12 травня 2024 року на Донеччині. У Віктора Ярмоченка залишилися дружина Лариса, син Павло, сестра Віта, брат Василь та племінники"

Поховають захисника України 22 травня в селі Мала Офірна Фастівської громади.

Вічна пам'ять і слава Захисникові!