Без тата залишилася маленька донечка захисника. Про втрату повідомили у соцмережах його рідні та знайомі.

"На війні загинув Іван Бохан. Спочивай з миром, Вань. Ти завжди був класний", – сповістив заступник міністра економіки України Олексій Соболев.

Відомо, що чоловік, який у мирному житті був архітектором, служив у підрозділі спеціального призначення в складі бригади НГУ "Буревій", виконував бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків фронту.

"Українське військо – це не тільки, власне, ЗСУ. Національна Гвардія, ГУР МО, прикордонники, бойові підрозділи СБУ й поліції – всі вбивають росіян, гинуть та перемагають, вірте в нас і пам'ятайте, це теж допомога", – писав захисник у соцмережі.

Життя нацгвардійця обірвав ворожий обстріл: він отримав осколкові поранення в живіт. Це трапилося незабаром після його дня народження.

"Пишу і плачу... Щойно стало відомо про загибель нашого Івана Бохана. Лише 16 червня відсвяткував свій день народження. Я його вітала від себе особисто, від своєї родини, від нашого волонтерського руху, завдяки якому ми і познайомилися..." – повідомила волонтерка руху "Незламні" Юліана Тетенькіна.

Вона розповіла, що Іван був справжнім патріотом, він вмів палко кохати Україну і люто ненавидіти орк*в. Чоловік у 2022 році приєднався до лав київської територіально оборони. Він мінявся чергуванням, щоб їздити з волонтерами в Бородянку, і там вперше на власні очі побачив, що коять із українськими містами російські окупанти.

Популярні новини зараз

У Києві після замаху, через 13 днів у лікарні, помер казахський журналіст Айдос Садиков

Цьогорічний червень у Києві увійшов у десятку найвологіших з 1891 року. Що зафіксували синоптики?

В Солом’янському районі Києва, суд засудив чоловіка за вчинення квартирної крадіжки

Влада столиці звернулась до мешканців Києва із проханням НЕ ЗАЛИШАТИ тварин у автівках

Показати ще

Знайомі згадують Івана як креативного, творчого й в хорошому розумінні дивакуватого чоловіка. Він будував плани на майбутнє з власною родиною, адже не так давно створив нову родину, одружившись із коханою, з якою познайомився у Бородянці. Також у Героя залишилися мама і маленька донечка.

"Не хочу вірити… Ванька… В останній переписці ти був радий, що я досі тютю, бо і сам такий. Всі фото з тобою зі школи в мене в Києві. Здавалось, що з тобою нічого поганого трапитись не може… Здавалось. Світла пам'ять тобі, чуваченьку. Ти був особливим", – написала у Facebook однокласниця Героя.