Армія рф вдарила по чотирьох районах Дніпропетровщини ракетами, ударними безпілотниками та важкою артилерією – є загиблі та поранені.

Правоохоронці на місцях влучань збирають речові докази та документують воєнні злочини збройної агресії росії, передає Телеканал D1.

Від ворожих ударів постраждали Дніпровський, Павлоградський, Криворізький та Нікопольський райони.

Вночі ворог поцілив по енергетичній та промисловій інфраструктурі Павлограда. Внаслідок ракетного удару загинув 53-річний чоловік, ще двоє людей постраждали.
Внаслідок влучань зруйновано та пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури та промислові підприємства, приватні будинки. Зруйновано складські приміщення. Остаточні наслідки влучань встановлюються.

Також ворог атакував енергетичну інфраструктуру у Дніпровському районі. Внаслідок ударів на місці виникла пожежа, є серйозні руйнування. Жертв та постраждалих немає.

Ще одна ворожа ракета поцілила в об’єкт енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі. Обійшлося без постраждалих.

Також під удари ворожих снарядів потрапили два села Червоногригорівської громади. Там загинув чоловік, ще один чоловік та жінка отримали поранення. Пошкоджено інфраструктуру.

У Марганецькій громаді, за попередньою інформацією, пошкоджено декілька приватних будинків.
На даний час на місцях подій працюють слідчі, вибухотехніки, кінологи та криміналісти поліції Дніпропетровщини, працівники профільних служб. Правоохоронці продовжують огляд території та документування обстрілів. Наслідки атак уточнюються.