З’явилося відео з наслідками нового удару Збройних Сил України по мосту Каховської ГЕС на тимчасово окупованій Херсонщині. Після влучних прильотів 24 серпня міст непридатний для використання.

Про це пише OBOZREVATEL.

Разом з мостом українські воїни ліквідували ворожу техніку та російських окупантів. Їхні розірвані тіла потрапили на відео (щоб переглянути шокуючі кадри, доскрольте новину до кінця. Застерігаємо від перегляду неповнолітніх, вагітних жінок та людей з вразливою психікою).

На відео видно масштабні пошкодження мосту. Він тепер явно не придатний для пересування вантажівок та важкої російської техніки.

Водночас, на відео видно, що від влучних ударів ЗСУ постраждало не лише полотно мосту, а й самі окупанти. На зруйнованому мосту залишається спалена техніка окупантів. Також повсюди валяються тіла або фрагменти тіл загарбників.

При цьому на кадрах чітко видно, що люди, чиї тіла розкидано по мосту, були одягнені у військову форму. Відтак звинуватити Україну у начебто “ударі по мирних жителях/робітниках, що відновлювали міст” окупантам тепер буде проблематично.

Автор відео каже, що встиг побачити “не менше 8 загиблих”. Не виключено, що ліквідовано було куди більше окупантів.

“Трупи валяються скрізь просто… Міст – не проїдеш тепер… П*здець, бл*дь”, – коментує голос за кадром.