Президент України Володимир Зеленський після оголошення попередніх результатів парламентських виборів пообіцяв, що його команда не підведе українців.

Зеленський також наголосив, що їх головними пріоритетами є припинення війни, повернення наших полонених і перемога над корупцією. Про це президент завив, виступаючи у виборчому штабі партії “Слуга народу”.

“Це (результат на виборах – Gazeta.ua) не просто велика довіра – це велика відповідальність. Ми не підведемо українців. Головні пріоритети для нас, як і для кожного українця, – припинення війни, повернення наших полонених і перемога над тією корупцією, яка до сих пір залишається в Україні. Я думаю, що всі ті законодавчі ініціативи, які ми обіцяли українцям, обов’язково зробимо. Сьогодні можна розслабитися нашій команді, але не дуже сильно, тому що завтра вранці треба працювати. Щодо місцевих виборів – не розслабляйтеся”, – наголосив Зеленський.

На позачергових виборах до Верховної Ради 5-відсотковий бар’єр долають 5 партій. Про це свідчать підрахунки Національного екзит-полу станом на 18:00. Лідирує на парламентських виборах партія президента Володимира Зеленського “Слуга народу”. Їй віддали свої голоси 43,9% виборців.