Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував на заклик Олександра Лукашенко до народів України, Польщі та Литви “не дати божевільним політикам розв’язати війну”. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

На своїй сторінці у Фейсбуці, Аваков написав, що Лукашенко зовсім втратив здоровий глузд через жагу до влади та несе нісенітниці.

Він додав, що Україна бажає миру Білорусі та не втручається в її справи, та закликав Лукашенка не звинувачувати сусідів, шукати колоду в своєму оці.

«Лукашенко, схоже, зовсім звихнувся на своїй владі і параної навколо цього. Несе повну нісенітницю. Тексти, ймовірно, отримав у Путіна.

Але, якщо хтось божеволіє – не означає, що всі повинні діяти також! Ми думаємо про Україну і бажаємо тільки миру і процвітання Білорусі.

Україна не втручається у внутрішні справи інших країн. Народ кожної країни має право сам визначати свою долю, без зовнішніх втручань.

Так що – попийте водички, пан Лукашенко – заспокойтеся. Українці – друзі білорусам – НЕ маніпулюйте, звинувачуючи сусідів. Пошукайте колоду в своєму оці», – написав Арсен Аваков.

Нагадаємо, Білорусь закриває кордони з Литвою та Польщею, а з Україною посилює

Читайте також:

Вітер змін: по всій Україні прогнозують штормовий вітер та різке похолодання

Зеленський звинуватив Білорусь у колапсі з хасидами на кордоні та запевнив, що не пустить їх в Україну

Участь може взяти кожен: в Києві пройде фестиваль вуличного мистецтва