Людина, яка спробувала себе підпалити під Офісом Президента, перебуває в опіковому центрі, лікарі називають його стан тяжким.  Про це під час ток-шоу “15”  повідомив журналіст телеканалу ZIK.

Медики Київської клінічної лікарні №2, де наразі перебуває Олександр Бурлаков, повідомляють, що постраждалий в реанімації, де пробуде не менше 10 днів.  Хірурги зазначають, що запланована операція з пересадки шкіри.

Відомо, що чоловік, який спробував підпалити сам себе – це Олександр Бурлаков з селища Новоіванівка Сумської області, який декілька років тому брав участь у бойових діях на Донбасі.  Чоловік був у стані афекту, тому пояснити до ладу, чому він вдався до такого способу звернути на себе увагу влади, не зміг. Сказав лише, що сільрада не дає чесно розпаювати землю і вкрала у них документи. Що він неодноразово приїздив до Києва, але влада не дослухалася його.

Нагадаємо, сьогодні на Банковій біля Офісу Президента, під час мітингу медиків, які протестували проти закриття лікарень та скорочення зарплат, чоловік облився невідомою горючою речовиною і підпалив себе. “Хрещатик.news” публікував фото і відео з місця події.

Читайте також:

Вночі в Києві невідомі підпалили декілька магазинів

Поліція врятувала чоловіка, який облив себе бензином і намагався підпалити

“Тепер її не видадуть. Далі додумуйте самі”: Коломойський про підпал будинку Гонтаревої