Водій кабріолета на великій швидкості врізався у колонку із пальним, на АЗС спалахнула пожежа. На заправці зараз працівники АЗС оцінюють масштаб збитків, йдеться в ТСН.

Вогонь тут вирував на площі близько 1500 квадратних метрів. До гасіння залучили шість десятків рятувальників та 15 одиниць техніки.

Стовп густого чорного диму кияни бачили одразу у кількох районах столиці. Згодом для водіїв перекрили Броварський проспект, адже видимість була практично нульова. “Я була у квартирі. Чую такий вибух – три звуки були потужні, я думала ракети. Чую, люди кричать «швидше в коридор, прильоти” та бачу дим такий повалив. Я швидше вікно закриваю, воно таке чорне та із запахом”, - розповідає очевидиця.

Люди, які в момент ДТП були в машинах та на касі, згадують, що все відбулося настільки швидко, що реагувати довелося блискавично. Дехто рятувався від їдкого диму власним одягом - знявши його із себе та прикривши дихальні шляхи. Хтось вибивав вікна, аби вилізти із автомобіля. “Вибух, дим, у мене паніка. Двері відчиняю, у нас машина, я так зрозуміла якось заблокувалася від цього всього, я двері не можу відчинити. Двері почала вибивати ногою, вікно лобове не вийшло. Вийшло вибити пасажирське”, - розповідає постраждала.

Момент вибухів після тарану машиною колонки зафіксували камери спостереження. Серед трьох постраждалих - водій авто 2002 року народження, його 17-річний пасажир і 47-річний оператор АЗС. Всі вони мають опіки різного ступеня важкості. Водій досі без тями. У поліції кажуть, що відкрили провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху.

Досі заяв про відшкодування збитків не були озвучені.