На відео, де чоловік виносить з території будівельного майданчику метал у пакеті, відреагували у столичній поліції та вже шукають зловмисника.

Нагадаємо, у Мережі з’явилося відео, на якому стверджується, що чоловік регулярно приходить на заморожене будівництво метро в бік житлового масиву Виноградар і виносить з території метал у пакеті.

Такий “ритуал” несун, за твердженням свідків, виконував регулярно і абсолютно без перешкод, бо будівництво стратегічного об’єкту ніхто не охороняє.

Дехто з дописувачів припускає, що це може бути хтось з працівників метробуду, який виносить метал в пакеті як неотриману зарплату, бо знає, як на будівництво зайти та, як звідти вийти.

У такий “тихий” спосіб невідомий (якщо він такий один) міг винести забагато усякого цінного залізяччя з будівельного майданчика метро. Відповідно, щоб продовжити будівництво, потрібно буде повернути на місце все викрадене.

Що кажуть у поліції?

У поліції Києва повідомили, що зацікавилися опублікованим у Мережі відео. Поліцейські Подільського району столиці вже ознайомили з кадрами, на які потрапив несун з пакетом.

“Зараз поліцейські працюють по встановленню цієї особи”, – розповіли в поліції Києва.

Там додають, що будуть інформувати про результати проведеної роботи – бо метрополітен дуже важливий для столиці об’єкт.

Що говорять у метрополітені?

У КП “Київський метрополітен” нагадують, що розірвали договір з АТ “Київметробуд”. Саме ця організація мала б організувати охорону об’єкту будівництва.

“Будівельні майданчики закріплені за “Київметробудом”, а також обладнання і майно. Нині вирішується питання їх передачі”, – повідомили у пресслужбі столичної підземки.

У метрополітені нам не змогли розповісти, скільки ж металу міг винести несун із будівництва метро, лише подякували небайдужим громадянам за пильність.

Популярні новини зараз

Після застілля, наніс товаришу 11 ножових поранень — на Київщині затримали чоловіка

У столиці повністю відновлено скляний купол Будинку вчителя, що постраждав від обстрілу

У столичному Політеху провели реконструкцію стели Героїв, прибравши комуністичну символіку

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

“Дякуємо за пильність. Просимо, за можливості, при виявленні подібних випадків завчасно інформувати правоохоронні органи”, – зазначили у КП “Київський метрополітен”.

Раніше повідомлялось: Будівництво метро на Виноградар зупинили — у метрополітені повідомили, коли його можуть відновити