Про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури 17-річному киянину повідомили про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю (ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України)»

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 21 червня близько опівночі хлопець вчинив хуліганство стосовно колишнього військовослужбовця, який повертався додому із прогулянки з собакою.

«На вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом із двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав»

Наразі 17-річному киянину, який є студентом коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Читайте також: У Києві молодики побили вночі екс-військового — поліція розпочала кримінальну справу