Благодійна організація "Благодійний фонд "Охматдит - здорове дитинство" оголосила тендер на поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", яка була пошкоджена 8 липня внаслiдок російської ракетної атаки. Про це йдеться в повідомленні "Охматдиту".

"Ми шукаємо надійних партнерів для виконання будівельних та ремонтних робіт, щоб якнайшвидше повернути наш заклад до нормального функціонування та зробити його ще кращим"

Проєкт реалiзусться за моделлю "проєктуй-будуй", яка передбачае виконання одним пiдрядником i проєктування, i виконання будiвельних робiт.

Календарний графiк робіт повинен бути розроблений та наданий на затвердження протягом 10 робочих днiв з моменту пiдписання договору.

Він повинен передбачати, що роботи по встановленню вікон, ремонту оздоблення примiщень виконуються в повному обсязi протягом 45 календарних днів з дня пiдписання договору, фасаднi роботи, якi не впливають на функцiонування внутрiшнiх примiщень, можуть бути виконанi протягом 5 мiсяцiв.

Дані про Благодійну організацію на opendatabot та youcontrol

Раніше повідомлялось: Завершується оцінка руйнувань "Охматдиту", кілька відділень уже працюють - гендиректор