Як розповіли у пресслужбі Національної поліції, зловмисницю було виявлено та затримано в одному із закладів громадського харчування просто біля вокзалу, де вона й знімала своє провокаційне відео.

«Я перебуваю на вокзалі. Тут, коротше, росіяни дають відсіч українцям. Ебаш*ть сильно. І всі, дивіться, як щури побігли. Щирі українці. „Ми під бомбами“», — коментувала вона те, що відбувається, намагаючись «пародіювати» українців.

Ймовірно, оприлюднивши у соцмережах своє знущання над цивільним населенням, фанатка РФ була впевнена, що жодного покарання за це не буде, адже раніше вона вже неодноразово публікувала аналогічний контент, не стикаючись після цього з жодними наслідками.
Однак цього разу все вийшло зовсім не так, як на це розраховувала провокаторка, оскільки скандальне відео викликало серед українців широкий резонанс.

«Порушницею виявилася уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом проживала у столиці. Правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці», — розповіли у Нацполіції.

ЗМІ назвали її ім'я

Джерела УНІАН в правоохоронних органах повідомили, що затримана внутрішньо переміщена особа Аліна Зухрабівна Волошина, яка народилася 3 вересня 2001 року у місті Макіївка Донецької області, яке з 2014 року контролюють підконтрольні Росії бойовики так званої "ДНР". Журналісти також дізналися, що дівчина живе у місті Білгород-Дністровський Одеської області.