Внаслідок шахрайських дій бюджету столиці завдано збитків понад 170 тисяч гривень. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

«Київською місцевою прокуратурою № 1 скеровано до суду обвинувальний акт відносно службовця КП «Київжитлоспецексплуатація», злочинна діяльність якого завдала столичному бюджету збитків», – йдеться в повідомленні.

Слідством зазначається, що у 2018 році провідний інженер відділу технічного нагляду комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація», діючи в інтересах підрядної організації підписав акти приймання виконаних робіт, достеменно усвідомлюючи неповне та неякісне виконання робітниками організації своїх зобов’язань з проведення капітального ремонту житлових будинків у Голосіївському районі Києва.

«У ході досудового розслідування зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27 ч. ч. 2, 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (пособництво у розтраті бюджетних коштів шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, які спричинили тяжкі наслідки)», – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, СБУ викрило мільярдні зловживання держкоштами у закупівлях продуктів харчування

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Куди пішли бюджетні кошти Києва – на боротьбу з COVID-19 чи у кишеню?

Топ-менеджерів банку «Михайлівський» підозрюють у розкраданні 283 млн