За фактом сутички у приміщенні комітетів Верховної Ради 11 грудня 2019 року поліція відкрила кримінальне провадження. Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за побиття народного депутата і найближчим часом суд обиратиме йому міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, 11 грудня після засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики у приміщенні комітетів ВР України сталася бійка між депутатами минулих скликань від партії “Свобода” та народним депутатом від фракції “Слуга народу” Андрієм Богданцем.

Пізніше нардеп від “Слуги народу” Євгенія Кравчук заявила, що депутат Богданець перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

Поліція кваліфікувала подію як погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Олег Тягнибок, голова ВО “Свобода” на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що сьогодні вранці правоохоронці «в кращих гебістських традиціях» ломилися в помешняння Олега Куцина та Олексія Кайди. Останнього, за словами Тягнибока, затримали.

Олег Тягнибок назвав Андрія Богданця провокатором, який сам розпочав бійку.

“Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин – командира добровольчої чоти “Карпатська Січ” та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання.

Причина – заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора сам розпочав бійку, а тоді отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету.

Олексія Кайду босого, на очах у дитини витягнули на коридор та одягли наручники, щоб забрати до Печерського відділку!”, – написав Олег Тягнибок.

 

Нагадаємо, За бійку з Герусом: Ляшка викликали в прокуратуру

Читайте також:

Легка штовханина через жінку: Лерос заперечує бійку в Раді і образу Верещук

Популярні новини зараз

Прокуратура столиці відкрила справу щодо погроз журналістам "Української правди" після розслідування

На Київщині розпочату кримінальну справу з розтратою ₴10 млн внаслідок неякісного облаштування фортифікацій

У Чорнобильській зоні на залишеній окупантами міні, підірвався червонокнижний кінь

Гучне затримання в столиці — СБУ викрила ділків, які пропонували полковнику СБУ $1 млн за рейдерську схему

Показати ще

«Як у дитячому садочку»: в Раді побились слуги народу (відео)