Інформацію, що Янієв працює у столичному ЖЕД, оприлюднили активісти Солом’янського району з каналу Los Solomas.Київ.

 

В Солом’янському районі Києва за укриття житлово-експлуатаційної дільниці (ЖЕД-901) відповідальним є Денис Янієв, який занесений до бази “Миротворця” як поплічник терористів та російських окупантів. Відповідна інформація є у відкритому доступі на сайтіМиротворця“.

Там повідомляється, що Янієв – родом з Торезу Донецької області.

— “Організатор антиукраїнських мітингів та т.зв. “російської весни” у м. Торез навесні 2014 року. Після – втік із окупованих територій до Києва”.

Інформацію, що Янієв працює у столичному ЖЕД, оприлюднили активісти Солом’янського району на каналі Los Solomas.Київ, підтверджуючи свої слова відповідними матеріалами та відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала неадеквата, який побив жінку з дитиною під час тривоги, які прямували до укриття

З метою отримання коментарів з приводу цієї ситуації Редакція УНІАН звернулась з запитом до Київської міської держадміністрації та Солом’янської райдержадміністрації, яка безпосередньо призначає керівника районної Керуючої компанії, у підпорядкуванні якої є ЖЕД.

На даний момент представники влади ніяким чином не відреагували на це.

Раніше ми повідомляли про те, що скандальними закупівлями для столичних укриттів зайнялася прокуратура. Також, стало відомо, як у Києві завищують ціни на ремонт укриттів.