Сьогодні, 11 березня 2020 року, спікер парламенту Дмитро Разумков підписав розпорядження «Про невідкладні заходи із забезпечення сталої роботи Верховної Ради України та її органів». Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Зокрема:

1. Народним депутатам України, працівникам Апарату Верховної Ради України наполегливо рекомендують скасувати або відтермінувати службові відрядження за межі України.

2. Керівнику Апарату Верховної Ради України Штучному В. В. вжити необхідних профілактичних, організаційних та матеріально-технічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострих респіраторних хвороб у адміністративних будинках Верховної Ради України.

Заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook написала, що при вході до під’їздів Верховної Ради будуть засоби для дезінфекції рук.

«Поки Кабмін планує карантинні заходи, голова Верховної Ради вже скасував закордонні відрядження народних депутатів до зміни епідеміологічної ситуації в світі. А при вході до під’їздів Верховної Ради будуть засоби для дезінфекції рук. Сьогодні вийшло розпорядження Дмитро Разумков», – написала Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, В Києві закривають на карантин школи, садочки, розважальні зони в ТРЦ: Кличко

Читайте також:

Київ отримав швидкі тести на коронавірус

Кличко припускає, що при поширенні коронавірусу у Києві доведеться закрити метро

Коронавірус крокує Європою до України: як підготуватися до неминучого