«Кожен мій виступ за ці 1,5 року так чи інакше благодійний - левова частка зібраних коштів відправляється на допомогу ЗСУ або українським дітям. Я часто їжджу з гастролями по Європі, Канаді, США і бачу позитивне ставлення людей та колосальну світову підтримку, яку отримує Україна. Всі стараються чимось допомогти. І Україна переможе. У нас іншого виходу, крім перемогти - просто немає. Це все розуміють. Інакше ми зникнемо»

Попадюк грає на 15 музичних інструментах, дає понад 200 концертів на рік та збирає аншлаги на усіх континентах світу.

Скрипаль активно презентує українську культуру у світі, щоб у кожному куточку дізналися про українські традиції та почули українську музику. Від початку повномасштабної війни музикант використовує кожну можливість, щоб привернути увагу світового суспільства до України, підтримати земляків і зібрати кошти на допомогу.

В Іспанії українського скрипаля називають «живим нервом», «маестро-скрипкою», в Америці «золотою скрипкою», а в Канаді «сучасним Паганіні». Скрипка Василя Попадюка грає також і в ювілейному альбомі вокаліста Deep Purple Ієна Гіллана. Талант музиканта обʼєднує поціновувачів world music, latino, gypsy і джазу з усіх континентів.

На сцені «Жовтневого палацу» він виступить разом з Papa Duke Band.