У місті Узін Білоцерківського району чоловік з пристрою для відстрілу набоїв споряджених гумовими кулями наніс тілесні ушкодження одному поліцейському, іншому – завдав побоїв. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

«Напередодні, у вечірній час працівники поліції прибули на виклик про домашнє насильство. Раптово, зловмисник зі спини почав викрикувати на адресу поліцейських нецензурні вислови та здійснювати в їх бік постріли з пістолету. В результаті – дільничний офіцер поліції отримав тілесні ушкодження ноги», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника, але під час затримання злодій чинив опір та ще один поліцейський отримав тілесні ушкодження.

Зазначається, що з місця події в якості речових доказів вилучили пристрій та гільзи травматичних набоїв, їх направлять на проведення відповідної експертизи.

«43-річного зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. До суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинені двох правопорушень передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Затримали чорних лісорубів, які знищували цінні породи дерев у Пущі-Водиці

Читайте також:

Перевдягались в поліцейських, грабували, катували: на Київщині затримано озброєну банду

Затримано бойовика «ДНР», який стріляв у київських поліцейських (відео)