Цей підйом ще й обійшовся подружжю в 150 тисяч доларів.

Про це пишуть у bihus.info з посиланням на джерела. Відомо, що в травні 2023 року Кушнір відправився з дружиною, аби піднятися на Еверест. Проблема в тому, що за новою інформацією, він полишив Україну за доволі підозрілих обставин. Фактично, він начебто показав довідку про інвалідність.

Питання виникає в тому, як можна з проблемами зі здоров’ям підкорити гору, яка дається далеко не всім повністю здоровим людям. Джерела зазначають,що якби довідка була правдою, то навряд-чи йому піддався такий підйом.

В яку суму обійшовся підйом?

Подружжю експедиція обійшлася у 150 тисяч доларів. Інформація щодо цього не була поширена в мережі, але журналісти виявили на сторінці гіда, який їх проводив, що одна людина мала заплатити 75 тисяч доларів.

У спортивних ЗМІ писали, що подружжя стало першою українською парою на вершині Землі.

Довідка. Ігор Кушнір обіймає посаду президента “Київміськбуду” понад десять років. Розслідувачі наголосили, що фірма на 80% належить Києві. Станом на початок 2023 року компанія зупинила будівельні роботи та просила про додаткове фінансування з бюджету.

З 24 лютого 2022 року будівельник провів за кордоном 240 днів — 8 місяців або рівно половину часу від початку повномасштабного вторгнення.