Вона звинуватила блогерку в брехні та стверджує, що саме Квіткова спричинила ДТП за участю кількох елітних автівок. Про це розповідає ТСН

Нагадаємо, що 27 серпня блогерка Даша Квіткова потрапила у серйозну ДТП. Через день після цього в Instagram Stories вона поділилась подробицями інциденту зі своїми підписниками. За її словами, вона прямувала до подруги до пологового будинку, коли на перехресті у неї врізалося дві автівки. Пасажирка однієї з них отримала травму руки та почала вимагати у блогерки гроші, однак та відповіла відмовою. Наразі Квіткова чекає на результат медичного обстеження потерпілої та заявляє, що готова компенсувати їй лікування, якщо травми буде підтверджено.

Водночас пасажирка іншої машини, на ім’я Лілія Адаменко, в Instagram поділилась своєю версією подій і вона значно відрізняється від того, що розповіла Квіткова.

Вона стверджує, що винуватицею ДТП є саме блогерка, яка 27 серпня о 14:00 біля метро “Академмістечко” проїхала на червоний колір світлофора. Tesla Лілії саме почала рух, тому що для неї засвітився зелений колір, коли в автівку врізалася Квіткова.

"О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді, Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар із дверей водія до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині - пара (дівчина та хлопець) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже відкрито кримінальну справу, бо, на жаль, все ж є постраждала та це зафіксовано"

Постраждала розповіла, що одразу на місце ДТП приїхала знайома адвокатка Квіткової. Вона нібито почала переконувати учасників аварії, що блогерка не була винуватицею. Також Лілія стверджує, що захисники Квіткової забороняли їй робити відео та фото.

"Мені не сподобався тон знайомої адвокатки цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо у цьому випадку, бо ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які усе за неї говорили та вирішували"

Читайте також: Блогерка Даша Квіткова за кермом Lexus LX спровокувала масштабну ДТП у Києві