Блогерка поки що ніяк не прокоментувала новий скандал.

Блогерка Анна Краснова, яка кілька тижнів тому розсікала Києвом у комендантську годину, знову попалася на цьому ж. Цього разу перепустка для пересування Києвом виявилася вже не в неї, а в її супутника.

Фото та відео своїх гулянь Анна Краснова опублікувала в Instagram. Судячи з її сторіз, дівчина з подругами відпочивали у Києві з вечора 29 вересня до 05:00 ранку 30 вересня.

Блогерка в сторіз заявила, що чоловік, який катав її Києвом після комендантської години, має перепустку. Також вона засвітила його обличчя, але хто він поки дізнатися не вдалося.

Відпочивала Краснова в одному з барів Києва разом із подругами, одна з яких – Влада Капелун. Дівчина позиціонує себе ню моделлю, а на життя заробляє просуванням курсів по платформі OnlyFans. Якоїсь миті відпочинок дівчат перервала бійка. Судячи зі сторіз, чоловік у барі не так глянув на Анну Краснову і щось не те їй сказав, тому дівчина зателефонувала своєму чоловікові й той його побив. Дівчина ні краплі не шкодує про те, що сталося, щобільше, вона у веселому настрої та з голосом напідпитку запитувала свою подругу про те, чи буду вони ще когось [бити]. Все це Анна Краснова транслювала у сторіз.

Як повідомляє Telegram-канал "Джокер", перепустку для проїзду в комендантську годину в Києві може купити будь-хто. Ціна питання – 5 тисяч гривень. Минулого разу дівчина виправдалася тим, що відео нібито було знято ввечері до комендантської години, а в мережі її не так зрозуміли. Пояснень щодо цієї ситуації від Краснової поки що не надходило.

Нагадаємо, що "Джокер" вважають проросійським каналом, який може бути навіть пов’язаний із Кремлем. У СБУ неодноразово попереджали, що в Україні діє ціла мережа аналогічних каналів, які оприлюднюють контент українських спецслужб задля маскування підривної діяльності.

До речі, щодо Краснової. Ще в січні 2022 року вона публікувала у своїй соцмережі листування з хлопцем, який хотів познайомитись. Краснова відмовила і у відповідь на запитання "Хто тобі подобається" написала "Путін". Нагадаємо, що нещодавно дівчина вже виправдовувалася у мережі за свої нічні катання. Тоді блогерка заявляла, що вона сама має перепустку.

Пізніше вона записала ще одне відео російською, де заявила, що закон не порушувала і жодних документів, які дозволяють проїзд вночі, не мала. Але при цьому дівчина, повторюючи звернення українською, заявила, що "бронелобі не зрозуміють інакше".