Про це повідомила сама компанія у Facebook.

У М-Тас кажуть, що внаслідок атаки виробничі потужності та складські приміщення були пошкоджені/знищені.

Після встановлення ступеня пошкоджень і завданих втрат, компанія обіцяє розпочати відправлення наявних товарів або повернення коштів.

«Приносимо щирі вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за вашу підтримку та розуміння», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що український бренд тактичного одягу М-Тас заснували ще у 2014 році. За інформацією Forbes, речі M-Tac можна було побачити на президентові Володимиру Зеленському, головнокомандувачі ЗСУ Валерії Залужному та на сотнях тисяч військових та цивільних українців.

У Києві зранку 2 січня прогриміла серія потужних вибухів. На столицю окупанти випустили балістичні ракети. Падіння уламків зафіксували у деяких районах, є проблеми зі світлом та водою. Відомо про 2 загиблих. Серед них — науковиця Людмила Шевцова, яка викладала в Києво-Могилянській академії. Ще десятки людей поранені.

За інформацією Валерія Залужного, сили протиповітряної оборони уразили в районі Києва 10 з 10 «кинджалів» та понад 60 інших ракет. Повітряна тривога сумарно тривала майже 6 годин.