Про це пише відоме видання Букви.

11 лютого у столиці відбулася акція на підтримку українських військовополонених. Організатори та небайдужі закликали пам’ятати про оборонців, котрі стали на захист країни. Небайдужі тримали плакати у руках з написом: “Полон вбиває”, “Поверніть Азов”, “Ціна твоєї свободи — рік його неволі”. Також рідні захисників принесли світлини оборонців, котрі досі перебувають у російскому полоні.

Організатори наголосили, що важливо щоразу нагадувати про захисників та підтримувати родини полонених. Зазначимо, що понад 1500 родин захисників території “Азовсталь” досі очікують на повернення оборонців.

Варто наголосити, що близько 90% українських військовополонених пройшли через катування, зґвалтування, погрози сексуальним насильством або інші форми жорстокого поводження. Раніше представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юрій Таранюк повідомив, що в російському полоні перебувають понад 8000 українців.

Хрещатик повідомляв: У Києві провели акцію "Free Azov", аби нагадати за полонених захисників "Азовсталі", яких вкотре не включаються в обмін